สมศ.๕ - ๕๓ (๑) การจัดการความขัดแย้งในการเมืองท้องถิ่น : กรณีศึกษาองคืการบริหารส่วนตำบลในภาคเหนือ (ค่าน้ำหนัก ๐.๒๕)
สมศ.๕ - ๕๓ (๒) Mango Maturity Classification by using Physical Properties. 2011. The 12th Annual Conference of Thai Society of Agricultural Engineering (ค่าน้ำหนัก ๐.๒๕)
สมศ.๕ - ๕๓ (๓) สมบัติทางฟิสิกส์เชิงความร้อนของเม็ดพริกไทย (Piper nigrum L.) ว.วิทย.กษ. ๔๒ : ๑ (พิเศษ) (ค่าน้ำหนัก ๐.๕๐)
สมศ.๕ - ๕๓ (๔) ปัจจัยทางกายภาพที่มีผลต่อการเสื่อมสภาพของศิลาจารึก พิพิธภัณฑ์พระจุฑาธุชราชฐาน เกาะสีชัง ชลบุรี. ๒๕๕๓. การประชุมวิชาการทรัพยากรธรรมชาติและสิ่งแวดล้อมแห่งชาติ (ค่าน้ำหนัก ๐.๒๕)
สมศ.๕ - ๕๔ (๑) Proteomic and transcriptiomic analysis reveals evidence for the basis of salt sensitivity in Thai jasmine rice (Oryza sativa L. cc. KDML 105). 2011. African Journal of Biotechnology vol.10 (72), pp.16157-16166 (ค่าน้ำหนัก ๐.๗๕)
สมศ.๕ - ๕๔ (๒) Supply Chain Collaboration – What’s an outcome. 2011. International Conference on Financial Management and Economics (ค่าน้ำหนัก ๐.๒๕)
สมศ.๕ - ๕๔ (๓) Hot Water Treatment Delays Ripening-associated Metabolic Shift in ‘Okrong’ Mango Fruit during Storage. 2011. J. AMER. SOC. HORT. SCI. 136(6):441–451. (ค่าน้ำหนัก ๑.๐๐)
สมศ.๕ - ๕๔ (๔) The effects of Varied pH on PAHs Adsorption onto Thai Clay Minerals in Synthetic Sea Water. 2011. Journal of Science, Technology, and Humanities. 9 (1). 1-7. (ค่าน้ำหนัก ๐.๕๐)
สมศ.๕ - ๕๔ (๕) Developing Knowledge-Sharing Capabilities Influence Innovation Capabilities in Organizations – a Theoretical Model. 2012. International Conference on Education and Management Innovation (ค่าน้ำหนัก ๐.๒๕)
|